Fysio Hengelo: Een team specialisten staat voor je klaar

Hallo, wij zijn Fysio Hengelo – een club fysiotherapeuten die nauw samenwerken om jou de best mogelijk zorg te kunnen geven. We zijn allemaal deskundig in ons vak, en ieder heeft zo zijn of haar specialisatie. We volgden aanvullende trainingen en cursussen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste standaarden in behandelingen, protocollen voor behandeling en trends in ons vakgebied.

Enkele collega's stellen zich graag even voor

Mark

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat de patiënt en ik gelijkwaardig zijn en zo behandel ik mijn patiënten ook. Ik probeer hierin een beetje een persoonlijke sfeer te creëren.

Bekijk profiel

Marilyn

Praktijkassistente zijn is voor mij een groot plezier. Het is echt mooi om te zien dat iemand door middel van een op-maat-gemaakt plan met de weken beter wordt.

Bekijk profiel

Lisa

Als fysiotherapeut is het belangrijk dat je een connectie kan maken met een patiënt en dat je je kunt inleven in wat een patiënt op dit moment meemaakt. We gaan gericht en praktisch aan de slag om jouw doel te bereiken.

Bekijk profiel

Jeffrey

Als praktijkassistent vind ik het belangrijk om patiënten een goede eerste indruk te geven zodat ze met een betrouwbaar gevoel naar de fysiotherapeut gaan.

 

Bekijk profiel

Even kennis maken

We kunnen ons voorstellen dat je, voordat je in behandeling gaat, eerst even kennis wilt maken en je verhaal wilt doen. Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!

Deskundigheid

Je zult merken dat alle fysiotherapeuten van Fysio Hengelo goed weten waar ze het over hebben. De meesten volgden na de opleiding aanvullende trainingen en cursussen. We zijn goed bekend met de nieuwste standaarden in behandelingen, protocollen voor behandeling en trends in ons vakgebied. We gebruiken die kennis en ervaring dienstbaar aan jouw welzijn. Het programma dat je krijgt, is afgestemd op jouw klacht, jouw lichaam, mogelijkheden en wensen.

Betrokkenheid

We zijn ons er van bewust dat fysieke klachten vergaande gevolgen kunnen hebben. Voor je lichaam, maar ook emotioneel, in je leven en voor de manier waarop je sport bijvoorbeeld. Je bent ongeduldig, bang misschien, je hebt vragen, je wilt het graag goed doen, je geeft jezelf op je kop… je klacht heeft gevolgen voor je leven. Het is ons werk die klacht te verhelpen —snel en zorgvuldig. We doen dat professioneel, vanuit betrokkenheid bij de kwaliteit van jouw leven.

Duidelijk

We winden er bij Fysio Hengelo geen doekjes om. Veel van de behandeling hangt van jou af. Jij moet de oefeningen doen, je gaat jezelf in acht nemen, je gaat rustig aan doen, je brengt regelmaat in de trainingen. Je gaat op je houding letten, gedrag veranderen en dingen anders doen. We zorgen ervoor dat je op elk moment weet wat je te doen staat, hoe je dat moet doen, waar je op kunt letten en wat het je oplevert.

Doelgericht

Er komt veel kijken bij jouw lichaam-in-beweging. Klachten, symptomen en oorzaken liggen soms ver uiteen. Het is een puzzel die we samen oplossen en van waaruit je gericht kunt werken aan herstel. We werken altijd zorgzaam, bedachtzaam en vooral doelgericht. We weten wat we willen bereiken en wat daarvoor nodig is. We houden je gemotiveerd en goed geïnformeerd.

Professionals die goed samenwerken

We werken allemaal volgens dezelfde standaarden. Het belangrijkste daarin is de centrale positie van de behandelde; van jou. We zijn meer dan gemiddeld betrokken, kijken verder dan je klacht, en gaan voor een prettig en snel herstel – met langdurig resultaat.

Alle aangesloten fysiotherapeuten blinken uit in samenwerken. Omdat het succes van de behandeling in grote mate van jou afhangt zorgen ze voor een prettige, duidelijke samenwerking. Van rust houden tot training en je beweeggedrag veranderen, je weet wat er van je gevraagd wordt, hoe je moet trainen en wat dat je oplevert.

Ons beste advies: kom even langs

Oh ja, als je het ‘nog even aan wilt kijken’ met je klachten – groot gelijk, vaak gaan klachten met een beetje rust weer over. Als je dat met een gerust hart wilt doen, kom dan even langs. Dan kijken we of er niets meer aan de hand is. Is toch een fijner gevoel.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top