headerimage

Heb je last van Hielspoor?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Hengelo. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hielspoor.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten

Herstellen van hielspoor met training en massage

Hielspoor door langdurige overbelasting

Hielspoor kan verschillende oorzaken hebben: sporten, een staand beroep, slippers of slecht gemaakte pumps. Comfortabele schoenen kunnen echter juist ook een boosdoener zijn: je hiel is dan niets gewend. Hielspoor ontstaat kortom door overbelasting of irritatie van het hielbeen waardoor je pijn of tintelingen ervaart.

Herstellen met verschillende behandelmethoden

Elk lijf is uniek en een ingewikkelde klacht als hielspoor kunnen we vanuit verschillende behandelmethoden benaderen. Denk bijvoorbeeld aan shockwavetherapie of dry needling. Naast de standaard rek-, beweeg- en balansoefeningen kiezen we een behandelmethode die past bij jouw klacht en lichaam. Heb je last van hielspoor? Bel dan vandaag nog voor een afspraak, we helpen je graag verder.

De oorzaak van hielspoor vinden

Naast onmiddellijke behandeling van je klachten doen we ons best te achterhalen wat de oorzaak van jouw hielspoorklachten zijn. Om dit te onderzoeken kijken we samen met jou naar je gewoontes. Zo kunnen we iets doen aan de oorzaak en verminderen we de kans op een terugval. Ook kijken we naar de mogelijkheden van hulpmiddelen als podotherapeutische zooltjes, Strassburg sokken of cortison injecties.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

1.269 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top