headerimage

Zoek je goede Kaakfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Hengelo. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Kaakfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830654 WhatsApp

Kaakfysiotherapie toegespitst op zelfredzaamheid

Brede toepassing van kaakfysiotherapie

Van tandenknarsen tot pijnlijke kauwspieren of moeite hebben om je mond open te doen: je kaak kan voor flink wat problemen zorgen. Kaakfysiotherapie helpt bij meer klachten dan je misschien denkt: ook pijn in het gezicht, duizeligheid, hoofdpijn en nekklachten kunnen allemaal vanuit je kaak ontstaan.

Kaakfysiotherapie is een specialisme

Een kaakfysiotherapeut is een specialist die speciale opleidingen heeft gevolgd. Hij of zij werkt nauw samen met andere specialisten die te maken kunnen hebben met jouw klachtenbeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huisarts, tandarts, kaakchirurg of kno-arts. Of je nu doorverwezen bent of uit eigen beweging wilt kijken wat kaakfysiotherapie voor je kan betekenen, maak vandaag nog een afspraak voor professionele hulp aan je kaakgebied.

Een gedegen onderzoek

Je kaakgebied zit ingewikkeld in elkaar. Daarom beginnen we kaakfysiotherapie altijd met een gedegen onderzoek. We horen wat je klachten zijn en wat je hoopt te bereiken met de behandeling. We onderzoeken wat je wel en niet kunt met je kaak. Op basis van je wensen, mogelijkheden en situatie stellen we een behandelprogramma op.

Kaakfysiotherapie en zelfredzaamheid

Spanning in het kaakgebied kan veroorzaakt worden door stress en verkeerde bewegingen. Dit heb je vooral zelf in de hand. Kaakfysiotherapie is dan ook in vele gevallen toegespitst op zelfredzaamheid in de toekomst. We leggen je uit hoe je kaak werkt en waar je klachten vandaan komen zodat je zelf je spieren kunt masseren en ontspannen wanneer de klachten weer opspelen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.269 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top