headerimage

Zoek je goede Bekkenfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Hengelo. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Bekkenfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830654 WhatsApp

Bekkenfysiotherapie: een specialistische behandeling

De bekkenbodemspieren

In je bekkenbodem zitten de bekkenbodemspieren. Zonder dat je het doorhebt verzetten die spieren flink wat werk: ze ondersteunen je blaas, prostaat, baarmoeder, endeldarm en helpen je blaas en je darmen. Bij veel klachten rondom het bekken kan het zijn dat je baat hebt bij bekkenfysiotherapie.

Klachten aan het bekkengebied

Omdat het bekken zoveel organen ondersteunt, kunnen klachten aan het bekkengebied variëren. Van plasklachten tot constipatie, een onduidelijke pijn in je onderrug, bekken of geslacht, tot pijn bij het vrijen of als je een orgasme hebt en klachten na de zwangerschap en bevalling. Het is een complexe groep spieren. Bekkenfysiotherapie is dan ook een specialisatie. Maak gauw een afspraak voor een professionele behandeling.

Bekkenfysiotherapie helpt

Hoewel de spieren in eerste instantie moeilijk te voelen zijn, kun je ze wel degelijk te veel aanspannen of juist verwaarlozen. De basis van bekkenfysiotherapie is daar ook op gericht. We kijken hoe het ervoor staat met de spieren, botten en gewrichten in je bekken en je houding, ademhaling, spierkracht en flexibiliteit.

Bekkenbodem bewust trainen

We leren je hoe je je bekkenbodem bewust kunt trainen. Door oefeningen verbeter je de lengte, soepelheid en kracht van de bekkenbodemspieren en krijg je meer controle. Op een zorgvuldige manier werken we je klachten langzaam weg.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.269 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top