wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vraag het even na bij je zorgverzekeraar. Kijk ook even bij 1e afspraak voor meer details.

// //

Fysio niet in basisverzekering

//

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt je behandeling over het algemeen betaald door je verzekeraar. Niet aanvullend verzekerd en moet je zelf betalen? Bel ons dan even, wij informeren je graag over onze meest actuele tarieven.

'; get_header(); include( THEME_DIR . '/template-parts/part-pageheader.php' ); ?>

De behandeling bestaat uit een eerste gesprek (met diagnose en behandelplan) en dan de uitvoering van dat plan. Dat duurt al met al gemiddeld zes tot twaalf weken.

Behandelingen via Fysio Hengelo worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het is altijd goed om het even te controleren bij je zorgverzekeraar. Als je niet aanvullend verzekerd bent, bel ons even voor de actuele tarieven.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.269 patiƫnten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top