headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie aan huis?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Hengelo. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Fysiotherapie aan huis.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten

We komen ook graag naar je toe

Als het niet uitkomt of het onmogelijk is om naar Fysio Hengelo te gaan, komen we graag naar jou toe. Soms is het voor de klacht noodzakelijk – bijvoorbeeld bij een nieuwe heup, acute hernia, of spierziekten als multiple sclerose en Amyotrofische Lateraal Sclerose.

Voordelen van fysio aan huis

Een fysio thuisbehandeling heeft daarnaast nog een aantal voordelen. Het is bij jou thuis, dus je bent wat meer op je gemak. We zien jou in jouw omgeving. Omdat je de oefeningen hier gaat doen, kunnen we je er goed in begeleiden. En we kunnen je beter adviseren omdat we zien hoe ongemakkelijk je bank is of dat het blad van je aanrecht te laag is.

Je hoeft voor een fysiotherapie sessie aan huis niets voor te bereiden. We kunnen veel behandelingen bij jou thuis aanbieden.

Speciaal voor ouderen

Ouderen waarderen het gemak van fysiotherapie aan huis. Waar ze eerst aarzelden om naar de fysio te gaan, is het nu snel geregeld. Voor veel klachten is het waardevol om senioren thuis te kunnen behandelen. Daar gebeurt het allemaal. Het werken aan betere houding, dagelijkse handelingen soepel houden of herstellen en het verbeteren van beweeggedrag. Zo helpen we mensen om een stuk langer zelfstandig te leven.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top